Under the Sea – Children’s Waiting Room

Our latest design and installation was for the Vancouver Coastal Health clinic at the Alan Cashmore Center.

The idea for this play/waiting area was to use very fun and playful imagery in a simplistic design  that would make the area enticing for children in the waiting room, but not so much that they are too distracted when it comes time to leave.

The majority of the work was created using a CNC router to mill out the major shapes and design elements. The fish were printed in vinyl sticker, as well as the bubbles and waves. Almost all of the other elements were pressed with laminate to ensure a long lasting life of vigorous play.

The clinic provides treatment and support for children between 1 & 5 years old, as well as their families. It is a welcome addition to the already fantastic  environment of the clinic.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s